Pivní lázně jako dokonalá relaxace

Pivní lázně jsou výjimečná lázeňská procedura s léčivými účinky, která přináší dokonalou relaxaci pro tělo i mysl. Jedná se přitom o nezapomenutelný zážitek nejen pro všechny milovníky zlatavého piva!Pivní koupel Tajemství procedury spočívá ve správné teplotě vody a směsi bylinek a přísad, které se při výrobě piva používají. Samotná lázeň je pak pro lázeňské hosty připravena ve speciální rehabilitační vaně, která je obvykle vyrobena z mědi nebo ze dřeva. Ve vaně je napuštěna přírodní horská neupravovaná voda, která se zahřívá na teplotu 36°C. Do vody se poté přidávají různě směsi, které obsahují drcený chmel a jiné přísady k výrobě piva. Během celé procedury si pak můžete neomezeně čepovat pivo do chlazeného půllitru. Celá procedura trvá přibližně 25 minut.

Pivní lázně Chodová Planá

Pivní lázně jsou vhodné jak pro muže, tak pro ženy snad všech věkových kategorií. Mezi nejoblíbenější lázně tohoto druhu v České republice patří bezpochyby nádherné pivní lázně Chodová Planá. Tyto lázně nabízejí svým hostům krásné a ničím nerušené prostředí, ochotný a milý personál a vždy naprosto profesionální služby. Chcete-li si odpočinout od každodenních starostí a povinností na krásném a uvolňujícím místě, jsou tyto lázně přesně to, co hledáte. Pobyt v lázních můžete navíc darovat i někomu ze svých nejbližších a postarat se tak o nezapomenutelný a originální dárek k narozeninám, výročí či Vánocům. Neodmyslitelnou součástí pivních lázní Chodová Planá je rovněž jedinečný rodinný pivovar s názvem Chodovar. Právě díky tomuto pivovaru zde před pár lety vznikly zcela první pivní lázně na našem území. Nejstarší dochovaný dokument o tomto pivovaru pochází z roku 1573, kdy byl pivovar vytesán přímo do žulové skály. Původní prostory pivovaru však byly zničeny v roce 1861 rozsáhlým a nelítostným požárem. Majitel Chodovaru hrabě Berchem však nezaváhal a rychle se postaral o jeho rekonstrukci. Nad původními skalními sklepy tak během pár let vyrostl zcela nový pivovar a ten se zde jen s drobnými úpravami zachoval až do dnes. Historický areál a pivní muzeum navštíví každý rok tisíce turistů a lázeňských hostů.

Hotel u Sládka

Nedílnou součástí rodinných Pivních lázní Chodová Planá je také Hotel u Sládka. V tomto hotelu najdete pokoje všech různých velikostí a ubytovat se zde můžete klidně i se svým čtyřnohým domácím mazlíčkem. Hotel je otevřený už celá dlouhá léta, a proto ho navštívilo již nesčetné množství turistů nejen z České republiky. Hotel disponuje vynikající domácí kuchyní, odpočinkovým centrem, bazénem, tenisovým kurtem, letní terasou a dvěma společenskými místnostmi, které mají kapacitu určenou až pro 100 osob. Pivní lázně i prostředí kolem nich, jsou určeny pro ničím a nikým nerušenou relaxaci.

Menu

Doporučujeme

Produkty

Potravinářské plyny

Potravinářské plyny

Prodej potravinářských plynů v tlakových lahvích - bombách. Nabízíme Vám láhve s N2 - dusíkem vhodným na víno, CO2 - oxid uhličitý a směsi N2 a CO2 vhodným pro čepování piva a limonád.

Více info